100 Adet ve Üzeri İhtiyaçlarınıza Özel Fiyat Teklifi Alın !

SSS

SSS

Hultabs'dan Nasıl Alışveriş Yapabilirim ?

hultabs.com‘a tamamen ücretsiz olarak anında kolayca üye olabilirsiniz. Anasayfada yer alan “Hesabım” bölümünden “Üye Ol” butonuna tıklayın ve açılan sayfadaki üyelik formunu doldurun. En önemlisi  kampanyalardan, indirimlerden ve daha pek çok fırsattan herkesten önce haberdar olacak ve  hultabs.com’a üye olmanın ayrıcalığını doyasıya yaşayacaksınız. Ürün sepetinde “Satın Al” seçeneği ile bilgilerinizi doldurarak alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Birçok İş Elbiseleri Satışı Yapan Firmalar Arasından Neden Hultabs'ı Seçmeliyim ?

www.hultabs.com sizlere kolay ve güvenilir kullanım imkânı sunmaktadır. Dahası birçok iş sağlığı ve güvenliği ürünlerine uygun fiyatlarla erişmenizi sağlamaktadır.

Hultabs'a Üye Olmak Ücretlimidir ?

hultabs.com’a üye olmak için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Numune Talep Etmek İstiyorum Neler Yapmalıyım ?

Daha önceden üretilmiş, istediğiniz ürün benzeri numuneler için veya kendi firma logonuz işlenmiş olarak üretilen birebir numune ücretleri için lütfen bizimle iletişime geçiniz. Yapılacak görüşme sonrası siparişi onaylamanız durumunda ödediğiniz numune ücreti toplam tutardan düşülerek birim fiyatına dahil edilmektedir..

Siparişlerimi Nasıl Görüntüleyebilirim ?

Sipariş hazır olduğunda mail adresinize kargo takip numaranız iletilecektir. Ayrıca hultabs.com’a üye girişi yapıp “Hesabım” menüsündeki bulunan “Siparişlerim” sekmesini tıklayın. Siparişlerim sayfasından tüm siparişlerinizi görebilir ve kargo takibi yapabilirsiniz. Dahası iptal, iade, değişim talebinizi bizlere iletebilirsiniz.

Kapıda Ödeme Seçeneğimiz Var Mı ?
hultabs.com’da kapıda ödeme seçeneği bulunmamaktadır. Dilerseniz kredi kartı, banka kartı, sanal kart, EFT veya havale ile ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
hultabs.com'dan Kredi Kartıyla Alışveriş Yapmak Güvenli Midir ?

Hultabs‘da, kredi kartı işlemi için haberleşmede her aşama güvenlik altına alınmıştır. Tüm kredi kartı ve kişisel bilgileriniz internet güvenlik standardı olan SSL Secure Sistemi ile şifrelenmiştir. Sonuç olarak, herhangi bir şekilde bilgilerinizin istenilmeyen kişi veya kurumlar tarafından ele geçirilmesini önler.

0
0